3 sätt att göra snygga naglar hemma

Vill du ha vackra naglar men inte har tid eller pengar att gå till en salong? Oroa dig inte, du kan göra vackra naglar hemma! I det här blogginlägget kommer vi att diskutera tre olika sätt att få dina naglar att se fantastiska ut. Vi kommer att prata om nagellack, nail art och falska naglar. Så oavsett om du är nybörjare eller expert så finns det något för alla i det här blogginlägget!

Nagellack

Det första sättet att göra vackra naglar hemma är att använda nagellack. Du kan hitta nagellack på vilket apotek som helst eller till och med i vissa stormarknader. När du väljer en färg är det viktigt att tänka på vilken typ av look du är ute efter. Om du vill ha en naturlig look kan du välja en nude eller ljusrosa färg. Om du vill ha en mer glamorös look kan du välja en mörk färg som röd eller svart. Det finns även glittriga och gnistrande nagellack om du vill ge dina naglar lite kul! Vanligt nagellack håller dock inte länge, så om du skulle vilja ha mer hållbara naglar måste du byta till akryl- eller gellack.

Akryl naglar

Ett annat sätt att göra vackra naglar hemma är att använda akrylnaglar. Akrylnaglar är falska naglar som du kan fästa ovanpå dina egna naglar. Akrylgel finns i många olika färger och mönster, så du kan verkligen bli kreativ med dem! Du hittar dem på nätet, men det är lite mer avancerat än vanligt nagellack.

Gelnaglar

Det tredje och sista sättet att få vackra naglar hemma är att använda gelnaglar. Gelnaglar är som vanligt nagellack, men de kräver UV-ljus för att härda dem. De håller mycket längre än vanligt nagellack, så om du letar efter en långvarig manikyr är gelnaglar den rätta lösningen!

Vanligt nagellack kostar inte mycket och är förmodligen den mest ekonomiska lösningen. Men vill du ha en hållbar lösning och har längre naglar så är akryl och gel det bästa valet. Det kräver dock rätt verktyg och lack för att kunna färdigställa det, men det lönar sig snabbt hemma.